ARTIKELEN EN VERHALEN

Ik heb een aantal artikelen en verhaaltjes geschreven over allerlei onderwerpen. Ze zijn leuk om te lezen en je pikt er wat van op.

Je mag ze ook gebruiken in b.v. een personeelsblad of clubblad, als je maar mijn referentie eronder zet. Ik zou het heel leuk vinden te horen als je een artikel ergens gebruikt. Mail je me?

Bewust leven

Hoe komt het dat Franse vrouwen niet sporten, uitgebreid lunchen en dineren, wijn drinken en toch niet dik zijn? Het gaat erom bewust met eten en beweging om te gaan en vooral, ervan te genieten! Lees gauw en leer wat van Franse vrouwen!

Klik hier voor dit artikel

Duidelijkheid naar jezelf en naar anderen

Het is heerlijk voor jezelf maar ook voor anderen om helder te zijn in wat je wel prettig vindt en wat niet. Om van tevoren afspraken met elkaar te maken over b.v. verdeling van taken. Om nee te zeggen wanneer je dat wilt, want dan weten mensen in jouw omgeving ook dat, als je ja zegt, jij dat ook echt meent.

Klik hier voor dit artikel

Een thema voor het jaar kiezen

Kies bewust voor een bepaald thema aan het begin van het jaar. Bijvoorbeeld overvloed, of loslaten. Je zult zien, als je die intentie hebt, komen er allerlei dingen op je pad die daarbij helpen.

Klik hier voor dit artikel

Golven van energie

Overdag, net als 's nachts, vertoont jouw energie een patroon van bergen en dalen. Het is de kunst om goed te voelen wanneer je op de top zit en barst van de energie, en wanneer je in een dal zit en dus ontspanning nodig hebt. Want rust is even belangrijk als inspanning - vraag het maar aan een topatleet!

Klik hier voor dit artikel

Houden van je lichaam

Wij vrouwen willen nog wel eens erg kritisch zijn over ons eigen lichaam. Er mankeert altijd wel wat aan. Kijk eens op een andere manier naar je lichaam, en zorg er goed voor!

Klik hier voor dit artikel

Leven met gratie en lef: wat is dat?

Het lijken twee tegenstrijdige zaken, gratie en lef. Toch hebben ze een factor met elkaar gemeen: die van zelfbewustheid, van geestkracht.

Klik hier voor dit artikel

Mijn zaak, jouw zaak - over Byron Katie

Ik ben een grote fan van Byron Katie. Ze leert ons een aantal geweldige inzichten, die het gemakkelijker maken om ontspannen in het leven te staan. Dit artikel gaat over hoe vaak wij ons met een ander bemoeien, wij denken dat we weten wat het beste is voor een ander. Maar ondertussen vergeet je voor jezelf te zorgen!

Klik hier voor dit artikel

Trots zijn op jezelf

Het is belangrijk om jezelf vaak een complimentje te geven, om je te realiseren dat je iets hartstikke goed hebt gedaan, dat je al veel hebt bereikt. Wees trots op jezelf!

Klik hier voor dit artikel

<- - - Terug naar de Inspiratie-cadeautjes