LEUKE LINKS

Het is heerlijk om te snuffelen op het Internet. Iedereen heeft er wel toegang toe, via je eigen computer of in de bibliotheek. Sinds ik ADSL heb, voel ik me veel vrijer om overal rond te kijken zonder op de tijd te letten - anders was je bang dat je te lang on-line was, dat het te duur werd en dat de telefoon was geblokkeerd.

Stijl Personal Styling is het bedrijf van een erg leuke image consultant, Monique Lommers, die je helpt met het vinden van een goede stijl van kleding. Ze heeft een fantastisch aanbod van arrangementen die echt niet duur zijn. B.v. een uur met haar om je smaak en je wensen naar boven te halen, en dan gaat ze speciaal voor jou drie complete outfits kopen. Die laat ze dan aan je zien op drie poppen, a la What not to wear!! Is dat leuk of niet? Of ze komt bij je thuis om samen met jou je klerenkast onder handen te nemen. Of je kunt met haar gaan shoppen in Utrecht. Of een arrangement voor een groepje, met een heerlijke lunch of high tea! Bovendien is ze een sympathieke vrouw die er zelf ook mooi uitziet. Ga beslist op deze site kijken, en doe een goede investering in jezelf voor advies en stijl. (Of geef het als een cadeautje aan iemand!)

Nina Elshof is een bijzondere vrouw die veel weet van Feng Shui, de Chinese kennis over energiestromen in je huis. Ik heb haar advies gevraagd over mijn huis. Ze maakt een tekening van je huis, en ook nog een Chinese horoscoop van jezelf en komt dat dan bij je thuis toelichten. Ze heeft mij heel veel goede aanwijzingen gegeven hoe ik op een niet zo ingrijpende manier een aantal dingen kon veranderen zodat de energie beter kon binnenkomen en stromen. Ik heb er al een groot aantal uitgevoerd, en je voelt echt dat er meer ruimte in mijn huis is. Nina is iemand die heel gevoelig is voor energie van mensen en omgeving, en het is heel bijzonder om haar te ontmoeten en om zo met je huis bezig te gaan.

www.fireflycoaching.com - De site van mijn collega Stephanie Ward, een super coach met veel enthousiasme en lef. Wel in 't Engels en per telefoon. Wie durft!! Ze weet veel over marketing en 'small businesses'.

www.cherylrichardson.com - De site van mijn favoriete coach, Cheryl Richardson. Ze geeft een leuke nieuwsbrief uit, waarmee je iedere week nieuwe inspiratie opdoet.

www.Gcoach.nl is een nieuwe website waarop je gratis professionals op het gebied van communicatie kunt opzoeken, dus ook coaches. Je kunt op allerlei manieren zoeken, zoals regio, werkgebied. Hun motto is: Wat funda.nl doet op het gebied van huizen,doet www.Gcoach.nl op het gebied van Professionals op het Communicatieve vlak en Geheel Gratis.

www.bol.com - De site om Nederlandse boeken te bestellen, lekker thuis achter je computer. Zie ook Boeiende Boeken.

www.amazon.com - Dé site voor engelstalige boeken en wat ze al niet meer hebben. Ongelooflijk. Als je een aantal keren "op visite" bent geweest, hebben ze suggesties voor je op basis van je eerdere belangstelling. Je kunt daar uren rondkijken!

www.thecoaches.com - De site van mijn opleidingsinstituut, The Coaches Training Institute (CTI) in CaliforniŽ, USA. Informatie over wat coaching is.

www.coachfederation.org - De site van de International Coach Federation, waar je een coach op de hele wereld kunt opzoeken, kunt lezen wat coaching is en welke ethische regels coaches zich aan dienen te houden.

<- - - Terug naar de Inspiratie-cadeautjes