Joke Botman

 

 

 

 

Joke Botman,

CPCC, ACC

gecertificeerd life coach

 

055-3661273
joke@liefsteleven.nl

 

 

Liefste Leven

Coaching

 

PERSOONLIJKE GESPREKKEN

Met persoonlijke coaching kan je veel bereiken binnen korte tijd, omdat alle aandacht, tijd en energie alleen op jou gericht is. Vergis je niet, persoonlijke coaching is hard werken voor jou: ik verwacht veel inzet en focus van je.

 

Positief en toekomstgericht

Coaching is positief en toekomstgericht: waar sta je nu, wie wil je zijn en waar wil je naartoe! Geen herbeleven van het verleden, maar accepteren van de werkelijkheid nu, en van daaruit op weg naar een 'groter' leven.

 

Zelf aan het werk

Het fijne van coaching is dat je zelf je eigen antwoorden vindt, en dus ook hard aan het werk moet. Ik heb een heleboel vragen, opdrachten en inzichten om jou te helpen bij je eigen antwoorden te komen.

 

Samenwerking tussen ons

De kracht van coaching zit in de relatie tussen jou en mij: in die samenwerking kan je leren en groeien. Het is dan ook essentieel dat we elkaar vertrouwen, dat het "klikt".

 

Jouw verantwoordelijkheid

Uitgangspunt van coaching is: jij hebt de verantwoordelijkheid voor de kwaliteit van je leven door keuzes te maken. Ik ben je maatje op de weg, maar vertel je niet wat je moet doen of kiezen.

 

Jouw keuzes

Jij beslist wat er gaat gebeuren, waar we het over gaan hebben. Je kunt aan één of meerdere punten werken. Wel gaan we eerst kijken hoe je in allerlei aspecten van je leven staat, want coaching gaat over jou als totale mens, en niet alleen maar één aspect van jou. Je kunt zelf bepalen hoe vaak je een gesprek wilt. Je bepaalt zelf of je dat per telefoon wilt of bij mij of bij jou op je werk.

 

Voor wie ben ik een fantastische coach?

Voor mensen die open staan voor verandering en daar zelf flink aan willen werken. Mensen die nieuwsgierig zijn naar andere manieren om naar dingen te kijken. Mensen die humor hebben, die eerlijk zijn, die durven. Mensen die zelf de verantwoordelijkheid voor hun leven nemen.

 

Geen kant-en-klare oplossing

Als je je niet in bovenstaande eigenschappen herkent en van mij de oplossing voor je problemen op een presenteerblaadje verwacht, kan je beter een andere coach zoeken.

 

Ik kan ook bij je thuis komen

Ik kom dan een middag, helemaal speciaal voor jou alleen. En als je dat wilt, gaan we niet alleen praten. Ik kan je ook tips geven over jouw uitstraling: kleding en kleuren, of tips over de inrichting van je huis, of tips over opruimen. Want rommel kost je bergen energie. En niet alleen tips, als je wilt help ik je ook echt met opruimen van rommel of je klerenkast.

Je kunt zo'n middag helemaal invullen zoals jij wilt, waar jij behoefte aan hebt.

Lees hier meer over.

 

Wat kost persoonlijke coaching?

Drie gesprekken kosten 250 euro. Ieder gesprek duurt een uur. De drie gesprekken vinden binnen zes weken plaats; hoe snel achter elkaar mag je zelf bepalen. Tussen de gesprekken is er ook ondersteuning van mij per e-mail, als je dat wilt.

Een los gesprek van een uur kost 110 euro, met nog 1 week daarna ondersteuning per e-mail.

De tarieven zijn voor particulieren, inclusief BTW. Voor bedrijven gelden andere condities, neem dan even contact met me op.

 

Welke vooruitgang in je leven laat jij liggen, als je deze investering niet doet?

Wat is het jou waard om gelukkiger en zelfverzekerder te worden?

 

Informatie over hoe 't in z'n werk gaat

Wil je weten hoe het precies werkt met coaching-gesprekken? Stuur me dan een e-mail, dan stuur ik je informatie toe.

 

Kennismakingsgesprek

EEN KENNISMAKINGSGESPREK VAN EEN HALF UUR IS GRATIS EN VRIJBLIJVEND. MAIL ME VOOR EEN AFSPRAAK.

 

Getuigenissen van mijn cliënten

Wat heeft coaching voor mij als cliënt betekend?

  • Een coach laat, door gesprekken, het beste van jezelf naar buiten komen.
  • Talenten, waarvan je het bestaan niet vermoedde, te ontwikkelen door deze op een prettige manier bij je naar boven te halen.
  • Je onzekerheden te onderkennen en die samen met de coach om te buigen naar zekerheden.
  • Talenten waarvan je het bestaan niet vermoed hebt, op te pakken.
  • Tijd voor rust in je leven toe te laten.
  • Problemen op het werk (als je die hebt) leer je op een goede manier aan te pakken zonder dat daar iemand de dupe van wordt.
  • Door coaching krijg je een heel goed beeld van jezelf en wordt de wereld om je heen een stuk simpeler omdat, door de positieve kijk erop, alle stukjes van het leven op de goede plaats vallen.

LB

"Het allerbelangrijkste van coaching is misschien nog wel dat je leert van jezelf te houden en weet dat jij het leven voortaan van een hele positieve kant benadert zodat je alle moeilijkheden waar je voortaan tegenaan loopt, makkelijker weet op te lossen en die ervaringen weer op een goede manier weet te gebruiken."

LB

"Het coachen bracht me een beter inzicht in mezelf en stimuleert om positiever in het leven te staan."

IS

"Coaching heeft voor mij betekend dat ik beter met situaties om kan gaan, bij m'n gevoel kan blijven, dat ik mij echt een mooi mens vond - ook door de manier waarop jij met mij omging."

YF

"Ik ben door het ziekenhuis doorverwezen ter verbetering van mijn geestelijk welbevinden na diagnose en behandeling voor kanker. Ik heb van de sessies veel profijt gehad en ben door de gesprekken beter in staat mijn leven weer op te pakken en kleur te geven. De behandeling is een grote steun voor mij geweest in een moeilijke tijd."

AM