Joke Botman

 

 

 

 

 

055-3661273
joke@liefsteleven.nl

 

Joke Botman, CPCC, ACC
gecertificeerd life coach

 

Liefste Leven coaching

 

 

WAT KAN JE BIJ DE UITSTRALINGSCOACH BELEVEN?

 

 

Een heel leuk e-boekje:

Zeven Oppeppers voor je Energie en Uitstraling. Kleine opdrachtjes die je alleen of met een vriendin kunt doen. Want energie kan je altijd gebruiken, toch?

 

Bij inspiratie-cadeautjes zijn allerlei verhalen met inzichten en interessante dingen te vinden om over na te denken. Er zit vast wel een onderwerp bij waar jij nu net meer van wilt weten.

En een leuke lijst van bijzondere boeken. En een lijst van leuke links.

 

Ik kom naar je toe voor een 'vriendinnen-middag'. Een fijne middag voor een groep vriendinnen, of collega's, die iets bijzonders te vieren hebben, of gewoon voor de gezelligheid. Je kunt zelf kiezen wat we tijdens de middag doen: onderwerpen zoals wie ben je, moe-zijn, grenzen en nee zeggen, malende gedachten. Of je kunt ook een workshop doen over kleding en kleuren.

Jij zorgt voor de deelneemsters, de locatie en iets lekkers, en ik doe de workshop. En er wordt altijd veel gelachen!

 

Natuurlijk kan je met mij persoonlijk gesprekken hebben: al mijn aandacht is dan voor jou alleen en daardoor leer je heel veel en maak je vaart in je plannen.

We gaan dan aan de slag met je innerlijk, en je kunt ook je uiterlijk aanpakken, want binnenkant en buitenkant hebben heel veel invloed op elkaar!

 

Ik kan ook bij je thuis komen! Ik kom dan een middag, helemaal speciaal voor jou alleen. En als je dat wilt, gaan we niet alleen praten. Ik kan je ook tips geven over jouw uitstraling: kleding en kleuren, of tips over de inrichting van je huis, of tips over opruimen. Want rommel kost je bergen energie. En niet alleen tips, als je wilt help ik je ook echt met opruimen van rommel of je klerenkast.

Je kunt zo'n middag helemaal invullen zoals jij wilt, waar jij behoefte aan hebt.

 

HOE BEGIN JE MET DE EERSTE STAP?

 

Je belt me en we kijken samen wat je wilt en wat het beste bij jou past. Zo'n kennismakingsgesprek van een half uur is altijd gratis en vrijblijvend, dus aarzel niet. Mail me om een tijd af te spreken om elkaar te bellen: joke@liefsteleven.nl

Joke Botman

Tot gauw! Ik verheug me erop!

Joke Botman, uitstralingscoach