Joke Botman

 

 

 

 

Joke Botman,

CPCC, ACC

gecertificeerd life coach

 

 

055-3661273
joke@liefsteleven.nl

 

 

Liefste Leven

Coaching

 

IK KOM BIJ JE THUIS

 

Persoonlijke begeleiding kan niet alleen in gesprekken in Apeldoorn, of per telefoon, maar ook bij jou thuis.

 

Dan ben je in je eigen omgeving, en dat kan heel prettig zijn. En voor mij is het goed om te zien wie je bent aan je huis, want daar kan je ook veel uit lezen (als je maar niet gauw van tevoren op gaat ruimen!) Wat ik dan zie, is een extra toevoeging aan de inhoud van de gesprekken.

 

Als ik bij je thuis bent, kan je er ook voor kiezen om, behalve het gesprek, ook tips te krijgen over je uitstraling, b.v. kleding of kleuren. Ik kan je leren wat je leuk staat met jouw lichaamstype - wat je beter wel of niet aan kunt trekken. En ik kan je leren welke kleuren jou het mooist maken.

Als je wilt kunnen we ook samen je klerenkast opruimen.

 

Je kunt er ook voor kiezen om tips over je huis te krijgen. Over de inrichting, en hoe je beter jezelf erin terug kunt laten komen. Of je kunt tips krijgen over opruimen, want rommel vreet energie. En we kunnen echt samen aan de slag om rommel op te ruimen!

 

Je ziet, als ik bij je thuis kom ben ik helemaal tot jouw beschikking. Al mijn aandacht en kennis is voor jou, en je kunt er gebruik van maken zoals jij wilt.

Hoe exclusief is dat wel niet?!

 

Hoe werkt het?

Je mailt mij en ik stuur je informatie via de mail over deze middag.

Dan maken we een afspraak om een kennismakingsgesprek te houden. Dat is een gratis en vrijblijvend gesprek per telefoon. Het gaat er vooral om dat we kijken of er een klik tussen ons is, want anders hoeven we niet verder te gaan. En je kunt tijdens dat gesprek een 'probleem' meenemen waar we mee gaan coachen, dan kan je ervaren hoe ik werk.

Als je zegt: ik wil graag door jou begeleid worden, dan maken we een afspraak voor een middag.

Van tevoren stuur ik je wat vragen. De antwoorden kan je me mailen. Dan heb ik alvast een indruk van jou voordat ik kom. En van wat je graag tijdens de middag wilt doen.

Ik kom dan naar jouw huis voor een middag (3 uur) en aan we samen aan de slag, met gesprekken, of je uitstraling, of je huis, of een combinatie daarvan, wat je maar wilt. Jij hebt het voor het zeggen die middag.

 

Wat kost het?

Voor een middag bij je thuis betaal je 425 euro plus reiskosten. Daarvoor kom ik naar je toe, en is 3 uur lang al mijn aandacht en kennis voor jou. Daarbij hoort ook een inventarisatie vooraf van wie je bent en wat je wensen zijn.

 

Wat laat je liggen in je leven als je dit niet in jezelf wilt investeren ??

Hoeveel ruimte in je hoofd wordt niet leeg voor nieuwe dingen, maar blijft vol met al die gedachten ??

 

Wil je dit met me bespreken? Mail me dan even. joke@liefsteleven.nl

 

Tot ziens! Ik verheug me er al op bij je thuis te komen!